Himos mökit

Himos mökki on vuonna 2019 vanhaa kunnioittaen täysin saneerattu ja lattiasta kattoon remontoitu 120m2 omakotitalo, aitta, navetta, pihavarasto, sekä kaksi erillistä puulämmitteistä saunaa suihkulla. 30 hehtaarin tilakokonaisuus sijaitsee n. 10km päässä Himoksen palveluista, rauhallisessa maalaishenkisessä metsämaisemassa ja lähin asuttu mökki sijaitsee n. 2km etäisyydellä.

Makuuhuoneita on kolme, joissa omat sängyt yhdeksälle henkilölle. Lisäksi aitassa on sängyt kahdelle ja saunarakennuksen yhteyteen majoittuu kaksi henkilöä. Sängyissä on hotelli tyylillä valmiina pedattuna puhtaat peitot/tyynyt/lakanat ja pyyhkeet kaikille. Olohuoneesta löytyy myös levitettävä sohvapeti, johon tarvittaessa mahtuu 2 lisähenkilöä nukkumaan. Saunalta löytyy puukiuas, pukuhuone, takka, terassi, suihku, minikeittiö/jääkaappi ja lampeen sekä lämmitettävään paljuun pääset pulahtamaan suoraan saunasta. Mökin keittiöstä löytyy astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, liesi, uuni, 2kpl jääkaappipakastimia ja tarvittava välineistö ruoanlaittoon. Sisä-Wc, TV, radio ja LP-soitin. Useita lautapelejä.

Mökin pihalta löytyy nuotio ja grillauspaikka, sekä katos pöytäryhmällä. Tarvittavat polttopuut saunaan ja grilliin löytyy varastosta ja ovat vapaasti majoittujan käytössä. Pihalta löytyy myös tikanheittopaikka, Mölkky, petanque, Beachvolley / Sulkapallo kenttä ja kolme reikäinen Frisbee Golf – rata.

Uutuutena vuonna 2022 rakentunut grillikota, johon mahtuu koko porukka viettämään iltaa ja grillailemaan kylmemmälläkin kelillä!

Sijainnin ja varustelun puolesta mökki sopii kaikille, omaa rauhaa arvostaville lapsiperheille tai kaveriporukoille. Mökiltä Himokselle pääsee nopeasti autolla 10 minuutissa. Kävelymatkan etäisyydellä on myös erittäin hyvät sienestys, marjastus ja metsästys-alueet.

Joustava sisään- ja uloskirjautuminen. Palju vuokrattavissa majoittumisen ajaksi lisähintaan. 

Pidemmistä majoituksista ota yhteyttä, niin katsotaan sopiva hinta!

Ajankohtaisen varaustilanteen löydät oheisesta varauskalenteristamme

Esittelyvideo 

Etäisyydet mökiltä

Himos Areena / Himos Center 13 km
K-Citymarket Jämsä / Jämsän keskusta 17 km
Jyväskylä 57 km
Tampere 113 km 
Helsinki 244 km

Lisätiedot ja hinnasto

Hinnat alkaen:
200€ / vuorokausi
600€ / viikonloppu
800€ / viikko
Loppusiivous 200e riippuen majoittujien määrästä. Hinnat sisältävät pyyhkeet ja lakanat.

Palju vuokrattavissa 150€ lisähintaan. (Sisältää lämmityspuut ja yhden vedentäytön paljuun.)

Vuokrattavissa ympäri vuoden.
Hinnat festivaaliviikonlopuille, ralleihin yms. tapahtumiin kysyttävä erikseen.
Sisäänkirjautuminen ja uloskirjautuminen sopimuksen mukaan. (Joustava)

Ota yhteyttä

Himos aktiviteetit

Aktiviteetit

Talviurheilu

Himoksella riittää talvipuuhaa. Runsas latuverkosto hiihtoon, monipuolisesti
erilaisia rinteitä laskettelijoille, kauniita reittejä  ja safareita
moottirikelkkailijoille.

Normaalisti laskukausi kestää Marraskuulta jopa vapunviettoon asti. Talvikaudella rinteissä järjestetään lukuisia pujottelutapahtumia ja esimerkiksi Himos Spring fever- moottorikelkkatapahtuma. Lukuisat rinneravintolat, kuten Ski Bar Putikko ja Pitsala pitävät huolen myös nälkäisistä ja janoisista afterski asiakkaista. Illan päätteeksi Himos Areenalla esiintyy usein talvikaudellakin huippuartisteja.

Rinteitä himoksella on yhteensä
21 kappaletta, joista löytyy jokaiseen vaikeustasoon valinnanvaraa. Pisin rinne on 950 metriä pitkä. Kaksi sompahissiä, mattohissi ja naruhissi ovat tarkoitettu pelkästään aloittelijoiden käyttöön ja ovat ilmaisia. Kokeneille laskijoille rakennetaan joka talvi Mountain Dew Snow Park ja Streettis, joissa on upeat puitteet harjoitella esimerkiksi haastavampia temppuja.

Kalastus

Kalastus mahdollisuudet Himoksella on ovat loistavat. Himos mökin lähietäisyydellä sijaitsee useita erinomaisia kalastuskohteita, joita voi käyttää kesät talvet. Himokselta on myös lyhyt matka Keski-Suomen
erinomaisiin kalastuskohteisiin.

Frisbeegolf

Himoksella järjestetään säännöllisesti viikkokilpailuja frisbee golfaajille.

Retkeily ja patikointi

Himoksen alueella on vaihtelevaa maastoa ja useita merkittyjä patikointipolkuja upeissa maisemissa. Himoksella sijaitsee useita reittejä, jotka sopivat 2-3 tunnin päiväretkiksi. Patikoi esimerkiksi Himos-vuoren huipulle ihailemaan näkymiä. Jämsän alueelta löytyy myös huikeita luontokohteita:

 • Juveninkoski
 • Vororotti
 • Isojärven kansallispuisto
 • Synninlukko
 • Rotkojärvi

Melonta

Melontaretkiä on mahdollista tehdä lähiseudun vesistöille omatoimisesti. Mm. Päijänne, Wanhan Witosen-reitti, Jämsänjoki tarjoavat huikeita ja monipuoliset puitteet melontaan.

Golf

Kesäisin Himoksen hienot rinnealueet muuntautuvat golfkentän viheriöihin. Himoksen alueelta löytyy täysimittainen, 18-reikäinen par-72 golfkenttä, joka tarjoaa haasteita lajin harrastajalle kuin aloittelijoille. Alue on 118 hehtaarin kokoinen, 6km pituinen mutkitteleva kenttä upeassa luontomaisemassa. Himoksella golfin pelaaminen toimii Pay & Play -periaatteella. Minkä tahansa golfseuran jäsen pääsee siis pelaamaan,
jolla on Green Card. Ensikertalaisille on mahdollista saada oma tasoituskortti golfin alkeiskurssilla.

WayOut huonepakopeli

WayOut himos tarjoaa elämyksiä jännittävien pakopelien muodossa. Huonepako sopii hyvin aktiviteeksi esimerkiksi polttareihin, Tyky-päiville tai vaikka illanviettoon kavereiden tai perheen kesken. Pakopelissä sinut ja kaverisi suljetaan huoneeseen, josta on vain yksi ulospääsy. Aikaa ulospääsyyn 60 minuuttia. Huoneessa on käytettävä loogista päättelykykyä, tiimityöskentelytaitoja ja luovuutta.

Himos tapahtumat

Himos tapahtumat

Himos Areena / Himos Center sijaitsee 13km päästä mökiltä. Himos Areenalla esiintyy Suomen parhaita esiintyjiä läpi vuoden. Himos Areenalta ja sen läheisyydessä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja läpi vuoden. Himos mökin läheisyydessä järjestetään mm. Himos Juhannus -festivaali, Jysäri, Iskelmä Festivaali, Finnhits Festivaali, sekä lukuisia seminaareja ja kokouksia.

Vuosittain on järjestetty myös useampia pientapahtumia. Esimerkiksi VFC Himos meet, Run for fun, Ford M Club kesämiitti, AudiClub tapaaminen, V8 Summer Meet Himos, New Wine – kesätapahtuma, Namaste Himos – joogafestari, Himos Epic MTB, Himos Trail, MTB Enduro SM-osakilpailu, Onnidog ja Oktoberfest Himos.

Pikkujoulukaudella tähtiartistit pitävät tunnelmaa yllä Himos Areenalla.

http://www.himosareena.fi/ohjelmisto/

Suurpeli Paintball

Suurpeli on pohjoismaiden suurin paintballpeli ja se järjestetään joka vuosi Elokuussa Jämsässä Suomen suurimmalla peli-alueella. Osallistujia on ollut joka vuosi jopa 500 henkilöä. Suurpelin jälkeiset iltabileet juhlitaan tietankin Himos Areenalla !

Neste Ralli

Mökkimme sijaitsee legendaarisen Vaherin pikataipaleen varrella. Keskeisen sijainnin ja tapahtumatarjonnan ansiosta Himos on täydellinen paikka majoittua rallien ajaksi. Lyhyet ajomatkat kaikille erikoiskokeille Jyväskylän ja Lahden suuntaan. Himos areenalla rallifaneja viihdyttää huippuartistit jokaisena iltana aamun pikkutunneille saakka.

Himos Park

Himos Park on erilaisia tapahtumia varten rakennettu tapahtumakenttä. Siellä voi järjestää esimerkiksi festivaalit, kesäpäivät, kokouksia, minimessuja, kalustonäyttelyitä, kokoontumisajoja tai tyky-päiviä.

 • 4 asfaltoitua kenttää (375m2 – 8000m2)
 • 3500 asiakaspaikan Terassi Riemu
 • Suuri tapahtumateltta (esim illalliset 1300 hengelle)
 • Himos Areenan juhla- tai seminaaritilat
 • Kokouskeskus Koulu
 • Savusauna ja Rantasauna
 • Ravintola Tupa, Tilausravintola Liiteri ja Mono Pub & Pizzeria

Tiivistettynä löydät siis Himos Parkista tapahtuman järjestämiseen vaadittavat palvelut lähellä toisiaan.

Himos keskusvaraamo 020 711 9200

Himos alueen ravintolatarjonta

Alueen ravintolatarjonta

Hirvikartano

A – anniskeluoikeuksin varustettu ruokaravintola himosvuoren takamailla vain muutaman kilometrin päässä mökiltämme. Runsaat ja maukkaat A la carte tai ryhmämenut räätälöidysti. Myös catering palvelu. Täällä voit järjestää juhlasi tai tilata ruoka- tai ohjelmapalveluja mökille. Lisätietoja löydät heidän nettisivuilta.  Perheen pienimmillä mahdollisuus tavata hirviä, kauriita ja poroja ruokailun yhteydessä ilmatteeksi.

Mono Pub & Pizzeria

Maukkaat pizzat, salaatit ja kanansiivet. Soita etukäteen, nouda ja nauti mökillä. Karaoke klo 20 alkaen.

Puh. 020 711 9299

Ravintola Tupa

Aamiaisbuffet ja päivisin A La carte. Asiakaspaikkoja 130. Pöytävaraukset

Puh. 020 711 9290

Yrityksillä ja muilla ryhmillä mahdollisuus ruoka- ja tilavarauksiin esimerkiksi tapahtumiin ja juhliin

Puh. 020 711 9200

Tilausravintola Liiteri

Kaunis ja tunnelmallinen sisustus. Asiakaspaikkoja 30-200. Maukkaat menut vahvoine oluineen ja viineineen. Yksityistilaisuuksiin mahdollista saada esimerkiksi Trubaduuri.

Lisätiedot ja tarjoukset Puh. 020 711 9222

Kuikan kota

Kotaan mahtuu suuretkin porukat viettämään yhdessä tunnelmallista erähenkistä yhdessäoloa tai levähtämään mönkijä-, tai moottorikelkka- tai lumikenkäsafarin tauolla. Mahdollisuus myös ruokatarjoiluihin.

Himos mökit, usein kysyttyjä kysymyksiä

Himos mökit, usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko varauksen tehdä yrityksen nimellä?

Voit tehdä varauksen yksityisenä tai yrityksen nimiin. Tietysti yhden yhteyshenkilön tiedot pitää olla myös yritysvarauksissa.

Mikä on helpoin tapa varata Himos mökki?

Näet Himos mökkimme varaustilanteen varauskalenteristamme tällä sivulla. Täytä ”ota yhteyttä” lomake ja vastailemme sinulle tunnin kuluessa. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen jokisenlomat@gmail.com tai soittaa numeroihimme +358 50 350 8435, +358 50 408 1114 tai +358 50 370 2145.

Mitä tapahtuu varauksen jälkeen? Mistä voin hakea mökin avaimen?

Varauksen jälkeen laitamme sinulle tiedot sisäänkirjautumisen aikataulusta ja avaimen sijainnista. Saat myös yleisinfoa liittyen majoittumiseen.

Kuinka maksan?

Tilisiirto verkkopankissa.

Mitä jos tulee jokin este ja joudun perumaan mökkivarauksen?

Tämä katsotaan tilanteen mukaan. Pyrimme toki olemaan mahdollisimman joustavia asiakkaillemme.

Mitä asumiseen liittyvää minun kuuluisi ottaa mukaan mökille?

Omat hygieniatarvikkeesi.

Voinko vuokrata pyyhkeitä tai lakanoita?

Mökillämme vaihdetaan lakanat ja pyyhkeet aina kun asiakas vaihtuu. Liinavaatteet maksavat 5e per asiakas.

Voiko Himos mökille mennä enemmän ihmisiä kuin mökkikuvauksessa on ilmoitettu?

Asia on neuvoteltavissa. Toki meidän pitää tietää asiasta, jotta osaamme varautua ylimääräisillä patjoilla etc.

Voinko mennä mökille asuntovaunun kanssa? Entä saanko pystyttää teltan?

Kyllä voit.

Saanko viedä Himos mökille lemmikkieläimen?

Kyllä voit.

Onko juokseva vesi aina juomakelpoista?

Kyllä on.

Mihin aikaan voin saapua mökille?

Sopimuksen mukaan. Jos mökillä ei ole asiakkaita tulo- tai lähtöpäivänä, niin voimme ajoissa joustaa asiakkaan tahdon mukaan.

Kuuluvatko mökin vuokraan WC- ja talouspaperit, polttopuut ja astiasto?

Kyllä kuuluu. 

Mitä jos rikon jotain mökillä lomani aikana?

Ilmoitus siitä meille omistajille. Toki vastuu on asiakkaalla pitää paikat kunnossa ja rikotuista tavaroista tulee maksaa asianmukainen korvaus.

Tarvitseeko Himos mökillä siivota lähtiessään, kuinka tarkka siivouksen pitäisi olla?

Toki arvostamme, jos paikat olisivat suht siistinä, kun sieltä lähdetään ja roskia vietäisiin roskakatokseen lähtiessä. Perimme loppusiivouksesta aina 40euron maksun.

Mitä tulisi toimia, jos mökiltä puuttuu sovittuja varusteita?

Soitat meille, niin katsotaan yhdessä, miten asia voitaisiin korjata / korvata.

Jos sairastun, voinko perua varauksen?

Tämä katsotaan tilanteen mukaan. Pyrimme toki olemaan mahdollisimman joustavia asiakkaillemme